Niet langer het lelijke eendje maar een Golden Goose

Golden Goose een prachtmerk met oog voor detail, elegantie met een moderne twist, wat wil een mens nog meer? Waar het ooit begon met schoenen is het steeds verder uitgebreid tot een high fashion brand. De oprichters Francesca Rinaldo en Alessandro Gallo vonden het een goed idee om in 2000 hun krachten te bundelen en dat bleek achteraf een pracht idee.

Met een uitgebreide collectie die zowel ‘Ready-to-wear’ kleding als een vintage feel kan meegeven is dit een enorm succesvol bedrijf. Flagship stores over de hele wereld, van Amsterdam tot Beijing en van Milaan tot aan New York, Golden Goose is overal. Laat het nu ook heel toevallig hier in Nederland ook online goed te vinden zijn, Golden Goose en Pauw.com zijn een samenwerking aangegaan wat ervoor zorgt dat je jou favoriete kledingstuk van Golden Goose zo online kan bestellen en binnen 3 tot 5 werkdagen ligt het bij jou op de mat, ideaal toch?

Golden Goose is 100% zeker een absoluut A-merk zoals wij dat noemen met fijne lijntjes en bijzondere contouren in zowel kleding als schoenen, de prijs/kwaliteit verhouding is daarom ook helemaal in orde. Daarbij komt dat je tegenwoordig maar beter iets meer geld kan neerleggen voor een prachtkledingstuk die jaren meegaat dan voor goedkope producten waar je misschien 2 a 3 keer plezier van hebt, en zeg nou zelf: Er up-to-date uitzien lijkt tegenwoordig een must en met deze mooie tijdloze mode ben je ook altijd up-to-date. Met een dus hele duurzame collectie wat weer bijdraagt aan het milieu.

Mooie kledingstukken maar ook hele mooie accessoires om jou look helemaal af te maken. Denk jij dat jij er klaar voor bent om omgetoverd te worden in een echte originele Golden Goose? Twijfel dan niet maar kijk dan nu vooral verder op onze site Pauw.com en ontvang jou nieuwste trends binnen 3 tot 5 werkdagen op de stoep.

Een perfect passende kleine kunstkerstboom voor in jouw woonkamer

In de grauwe, gure en koude decembermaand wil je vaak wat extra gezelligheid in huis brengen door je huiskamer gezellig aan te kleden en in te richten in de warme kerstsfeer. Kaarsen in de vensterbank of op een mooie schaal, rood met witte kerstpoppetjes en natuurlijk een mooi versierde kerstboom. Vervolgens nestel je jezelf lekker in een knus dekentje en kijk je onder het genot van een lekkere beker warme chocolademelk met slagroom naar je favoriete kerstfilm. Laat nu de feestdagen maar komen, jij bent er helemaal klaar voor!

Maar wil je wel zo’n grote, echte kerstboom? Zo eentje die je niet moet vergeten water te geven, ook al ben je de hele dag druk met van alles en nog wat. En die bij de minste of gerichte aanraking spontaan begint uit te vallen, met verspreide dennennaalden in je hele huisje tot gevolg. Pijnlijk scherpe dennennaalden overigens, beplakt met hars die vervolgens overal aan blijven kleven.

Misschien heb je voor een grote boom in jouw woning niet eens de ruimte. Kies dan eenvoudig voor een mooie, kleine kunstkerstboom uit het ruime en gevarieerde assortiment van xmasdeco.nl. Het opzetten van deze kerstbomen is heel eenvoudig en in no time kun je beginnen met het versieren van je boompje. En zijn de feestelijke kerstdagen weer voorbij? Dan ruim je boom heel gemakkelijk weer op! Plaats hem in de originele verpakking in je berging of kast en de volgende kerst is hij gewoon weer zo goed als nieuw!