Gorillawear: broeken voor de serieuze sporter!

Gorilla Wear sportbroek

Gorillawear is een kledingbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in stoere sportkleding. Het bedrijf werd zo’n 40 jaar geleden opgericht in de Verenigde Staten, en heeft nu vestigingen in meer dan 36 landen. Gorillawear heeft zich gepositioneerd als een merk voor de professionele sportbeoefenaar alsook voor de serieuze amateuratleet. De kleding heeft een unieke pasvorm, is oersterk en is zeer herkenbaar vanwege de bijzondere styling.

Deze kwaliteiten zie je ook terug in de broeken van gorillawear. Op usa.gorillawear.com zie je een groot aanbod aan sportbroeken. De meeste broeken zijn gemaakt met het enerzijds het draagcomfort van de sporter voor ogen en anderzijds wil het merk ook duidelijk maken dat de drager zich wil laten zien. Zo zijn de broeken gemaakt van een stof waarin minuscule gaatjes zitten, zodat er tijdens het sporten lucht naar binnen kan komen en vocht naar buiten. Voorbij dus het probleem van plakkende broeken en zwetende benen. De broeken zijn overwegend gemaakt van stoffen in donkere kleuren, zoals zwart, bruin en donkerblauw, en natuurlijk alle versierd met de bekende lange streep die iedereen laat zien dat je Gorilla draagt.

Mocht je niet alleen tijdens het sporten maar ook in je vrije tijd of op je werk een Gorilla broek dragen, dan is het nieuwste model een uitkomst. De GW82 spijkerbroek is gemaakt van 100% katoen en heeft een perfecte pasvorm. De GW82heeft precies die nonchalante look die past bij Gorillawear. Nieuwsgierig? Ga dan naar: usa.gorillawear.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.